Lidt om os

Vi brænder for at bringe opmærksomhed omkring bevidsthed, mental sundhed, optimistisk trivsel og selvansvarlighed til de, der ønsker det!

Vi er inspireret af positivpsykologien og vi ved at den virker!

Efter at have arbejdet med dens metoder igennem mange år, vil vi inspirere andre til at få de samme positive og livsbekræftende oplevelser. Tankegangen gør det enkelte menneske mere ansvarlig for eget liv, omverden, sine nære omgivelser og det er det vi ønsker at inspirerer jer til at opleve.

Den positive psykologi er blevet mere anerkendt i det 20 århundrede, og den er ikke til at komme uden om længere. Flere forskere og nobelprismodtagere studerer i dag kvantefysikken og dens love med højteknologisk udstyr. De begynder at se en ny verden, hvor der er tydelig sammenhæng mellem tanker, intentioner, handlinger og det der sker (manifesterer sig) i vores liv.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sara Lotz
Jeg er Loacoach, Biopat, Enneagramcoach, Forfatter & Foredragsholder, Clairevoyant, mor og mormor og livsnyder i eget liv.

Jeg har gennem mere end 30 år beskæftiget mig med kost, ernæring og bedre helbred på alle planer. Det har været både med klienter/patienter, forældre, organisationer, uddannelsesinstitutioner, kommuner, regioner, ministerier.

I gennem tiderne har jeg med succes kunne skabe den tillid, motivation og livslyst, som er nødvendig for klienter/patienter og deres familier for at kunne forandre situationen. Til dig, der vil vide mere om mig – se mit C.V. her >> sara CV 2018

Har du brug for vejledning til at finde din vej?

Så send mig en mail Sara@loacoach.dk – eller en sms til 21 61 67 06.
Pris: Skypesession     kr. 975,-

Kærligst Sara

 

GemGem

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liselotte Holm
Jeg er Loacoach, NLPcoach, Mindfulness mentor, Bachelor i pædagogik med en diplom i ledelse.

Og 16 års ledelseserfaring har jeg givet mig en stor indsigt i at udvikle mennekser til deres fulde potentiale.

Jeg har igennem de sidste 30 år beskæftiget mig med mennesker og derigennem har jeg hjulpet mange familier, børn og unge samt individer til at få en større indsigt i egne reaktionsmønstrer – og lærer nye for at opnå større livsglæde.

Jeg har undervist i mindfulness, gruppedynamik og pædagogisk udviklingsarbejde, som har givet ansatte større faglighed, reduceret stress og givet stor arbejdsglæde.

Har du brug for vejledning til at finde din vej?

Kontakt mig enten på email Liselotte@loacoach.dk – eller send en sms til 60 45 90 58.

Pris: Skypesession      kr. 975,- (ellers efter aftale)

Kærligst Liselotte

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem