Hvad er LOA – Law of Attraction – Loven om Tiltrækning?

Vores historie om Loven om Tiltrækning

Frigivelsen af filmen "The Secret" tilbage i 2006 har åbnet millioner af menneskers øjne for Loven om Tiltrækning. Nu er denne information en del af et nyt paradigme, der spreder sig rundt i hele verden, og vi er taknemmelige for at kunne dele det med dig. Vi vil give dig et lille indblik i, hvad det har betydet for os.

Som med så mange andre ting her i livet tager det tid at ændre tanker og vaner, og det kræver også mange gode kræfter. En af grundene til, at vi har skabt vores LOA PRACTITIONER, er, at vi vil give dig brugbare og konsekvente redskaber til at tænke og handle på en anderledes måde, så du får et friere og mere optimistisk liv. Målet med hele livet er at være lykkelig!

Alle vores planer og drømme handler om at finde lykken. At købe ny bil, nyt hus, finde en partner og have et bedre helbred handler i virkeligheden om at opnå lykke. Det, vi dybest set ønsker at opnå, er den tilstand af lykke, som de forskellige ting vil give os, når vi får dem. Det vil sige, det er selve lykketilstanden vi søger. Den tilstand finder nogle i alkohol, narkotika, sex, arbejde, shopping, spil osv. Andre vælger den mulighed, der hedder lykkepiller. Husk, at det er tilstanden, folk søger.

En vigtig indsigt er at vide med sig selv, at lykken ikke er afhængig af ydre omstændigheder.
Du kan bestemme dig for at være lykkelig nu!
Du kan lære at skabe lykketilstanden selv – uden brug af stimulanser.

Vi hører mange sige: "Når jeg får det nye job, så vil jeg være lykkelig" eller "Hvis jeg tjener kr. 50.000 om måneden, så vil jeg blive glad". Vi har for vane at tro, at lykken ligger i de fremtidige begivenheder - det er en illusion!

”Lykke er, når hvad du tænker, hvad du siger og hvad du gør, er i harmoni” Mohandas Ghandi

 Liselotte 2011:

”Jeg har gennem mange år følt mig som et meget heldigt menneske og har egentlig gået og troet, at det nok var min sunde opvækst og fornuft, der kom mig til gode. Men i al den tid har jeg bare gået og tænkt og visualiseret mig til al den livskvalitet. Efter at have læst alle de bøger, der findes om emnet, ved jeg, at det ikke er en tilfældighed, men at jeg har valgt, at mit liv skulle være let og været bevidst om at mit liv skulle være sundt, positivt og fuldt af mening for mig. Penge har aldrig været noget, jeg har tænkt særlig meget over, kun at der var rigeligt af dem. Eksotiske rejser er faldet ned i min turban så uhørt billige, at ingen kunne forstå, hvordan det kunne lade sig gøre. ”Du er også altid så heldig. Det er altid sådan noget, der kun sker for dig” sagde mine venner. I dag er jeg konsekvent i forhold til alle mine livstemaer - også med kærligheden.”

Sara 2011:
”Jeg har stik modsat Liselotte ikke haft et let liv. Jeg har det meste af mit liv haft en dyb overbevisning om, at livet er hårdt, og at jeg skal kæmpe for at opnå det, jeg ønsker. Men siden jeg for 15-20 år siden begyndte at lære om Loven om Tiltrækning - Universets love, har jeg hver dag arbejdet på at få ændret min opfattelse af, hvad livet byder mig. Jeg har dedikeret studeret, undersøgt og udfordret mine tanker og handlemønstre. Det interessante var at opdage, hvordan især de tanker, som jeg ikke vidste jeg havde, styrede mig. I dag har jeg hele tiden bevidstheden om, at jeg kan vælge, om jeg vil lade mig styre af gamle overbevisninger, eller om jeg vil lade mine nye tanker lede mig derhen i livet, hvor jeg ønsker.

For mig er det forskellen på at leve et FRIT liv eller et liv styret af gammel frygt.

I dag oplever jeg hele tiden, at jeg får, hvad jeg ønsker! Der sker hele tiden ting, hvor jeg tænker: ”Det er utroligt….det har jeg jo lige tænkt!” 

Den fysiske tanke – kvantefysikken og dens teorier

Kvantefysikken - er den videnskabelige undersøgelse af energi og hvordan vores tanker påvirker den verden, vi lever i. I mere end 100 år har forskere som Max Planck og Albert Einstein arbejdet med forståelsen af kvantefysik, og i dag er mange traditionelle videnskabsfolk ved at acceptere, at forståelsen af kvantefysikkens teori og logik vinder indpas på bekostning af den klassiske tankegang (at vi er individuelle væsner, der ikke har nogen indflydelse på hinanden), som vi har været vant til. Kvanteteorien er, at alt er indbyrdes afhængigt og at vi ved blot at observere noget kan påvirke det.

Verden ændrer sig meget hurtigt, og kvantefysikkens verden er et spirende nyt paradigme for tænkning. Teorierne bag viser sig at være tæt knyttet til konklusionerne fra de åndelige mystikere, der har tænkt på denne måde i mange århundreder.


En definition på kvantefysik:
Kvantefysikken er den videnskabelige forståelse og forklaring på, hvordan vores tanker påvirker det, vi tænker, og hvorfor Loven om Tiltrækning virker. 

Kvantefysik er en videnskabelig forklaring, der peger på en underliggende realitet af, at vi er en del af noget meget større end os selv. Et hav af bevidsthed og oplysninger, der ikke er materielle og ikke kan ses og mærkes. 

Er du blevet nysgerrig?
Har du brug for hjælp til at ændre din vibration, så du tiltrækker det du ønsker dig?

Så er vores intensive kursus LOA PRACTITIONER, hvor du lærer de grundlæggende principper omkring Loven om tiltrækning og får masser af redskaber, lige noget for dig!

Kom i gang med at manifestere dine drømme nu!
Vi er der for at hjælpe dig på rette vej!

Kærligst
Sara & Liselotte

Du kan måske også lide