Dreamboard workshop

Vi beder dig om at stoppe op et øjeblik og give dig selv lov til at åbne dit sind for nye tanker, der kan hjælpe dig i din personlige udvikling mod et bedre og mere tilfredsstillende liv i overflod. Overflod af kærlighed, penge og dejlige oplevelser.

Hver af os har en forestillinger om, hvordan vi ser verden, og om hvad der er rigtigt eller forkert og, hvad der driver og motiverer os til at gøre, som vi gør. For flere hundrede år siden troede alle jorden var flad og de, der troede den var rund blev sat i fængsel eller dræbt for sådanne skøre idéer.

Sandheden er, at ingen metode vil virke for alle. Ingen lærer er rigtig for alle, og ingen bog eller kursus vil inspirere alle. Det hele kommer inde fra dig, og det er i sidste ende dig, der afgør om, om du kan relatere til denne viden i den form, vi har valgt at præsentere den.

Vi vil inspirere dig til forståelse af dine mønstre og handlinger i livet. Med udgangspunkt i Enneagrammets og Wealth Dynamics’s profilbeskrivelser kigger vi på de overbevisninger, der er din drivkraft i livet. Igennem de seneste 10 år har Liselotte og jeg i vores dagligdag brugt vores viden om, hvordan Loven om Tiltrækning – The Secret virker. Det har givet en masse erfaring og gode historier, som vi rigtig gerne vil dele med dig.

 

Sara:
”Jeg har stik modsat Liselotte ikke haft et let liv. Jeg har det meste af mit liv haft en dyb overbevisning om, at livet er hårdt og jeg skal kæmpe for at opnå det jeg ønsker. Men siden jeg for 15-20 år siden begyndte at lære om Loven om tiltrækning – Universets love, har jeg hver dag arbejdet på at få ændret min opfattelse af, hvad livet byder mig. Jeg har dedikeret studeret, undersøgt og udfordret mine tanker og handlemønstre. Det interessante var at opdage, hvordan især de tanker som jeg ikke vidste jeg havde, styrede mig. I dag har jeg hele tiden bevidstheden om, at jeg kan vælge, om jeg vil lade mig styre af gamle overbevisninger eller om jeg vil lade mine nye tanker lede mig derhen i livet, hvor jeg ønsker at være.

For mig er det forskellen på at leve et FRIT og kærlighedsfyldt liv eller et liv styret af gammel frygt og begrænsninger.

I dag oplever jeg hele tiden, at jeg får hvad jeg ønsker! Der sker hele tiden ting, hvor jeg tænker: ”Det er utroligt…..det har jeg jo lige tænkt!”.”

 

Liselotte:
”Jeg har igennem mange år følt mig som et meget heldigt menneske og har egentlig gået og troet at det nok var min sunde opvækst og fornuft der kom mig til gode. Men i al den tid har jeg bare gået og vibreret og visualiseret mig til al den livskvalitet. Jeg ved efter at have læst alle de bøger der findes om emnet, at det ikke er en tilfældighed, men at jeg har valgt at mit liv skulle være let og været bevidst om at mit liv skulle være sundt, positivt og fuldt af mening for mig. Penge har aldrig været noget jeg har tænkt særlig meget over, kun at der var rigeligt af dem. Eksotiske rejser er faldet ned i min turban så uhørt billige at ingen kunne forstå hvordan det kunne lade sig gøre. Det er altid sådan noget der kun sker for dig, sagde mine venner. I dag er jeg konsekvent i forhold til alle mine livstemaer også kærlighed. ”

 

Til inspiration er her et af mine gamle Visionboard.

  • Vil du have mere kærlighed i dit liv?
  • Vil du være lykkelig?
  • Vil du have energi?

Kom og få inspiration til forandring i dit liv – lige nu!

  • Vil du ændre din situation?
  • Er du klar til at ændre den?
  • Er du villig til at ændre den?

Hvis du kan svare JA til alle 3 spørgsmål, så tilmeld dig Dreamboardworkshoppen her!

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem